5 redenen om vandaag nog een poef in huis te halen!

Een bijzettafel, voetenbankje en extra zitplaats in een? Dat kan maar een meubel zijn en dat is natuurlijk de poef. Deze multifunctionele allemansvriend is in elk interieur een stijlvolle aanvulling. We geven je 5 redenen om deze trendy woonaccessoire vandaag nog in huis te halen!

1. Geeft je interieur een knus en duurzaam vleugje

Poefjuh is gemaakt van vintage en oude Indiase trouwjurken, sari's en banjara stoffen, waardoor je de gezellige Oosterse sfeer in huis haalt. De kleuren van de poefjes in combinatie met het kraalwerk zorgt voor de extra sprankeling!

De Indiase jurken krijgen met Poefjuh een tweede leven, waardoor je niet alleen een mooie eye-catcher in je interieur hebt maar ook een gerecycled item. Zelfs de vulling van de poef is gemaakt van restjes polyether vlokken!


2. Snel een extra zitplek

Wat de poef betreft is alles mogelijk met deze multifunctionele metgezel. Je kunt er heerlijk op zitten en je pakt hem er snel en makkelijk bij als je plots bezoek krijgt. Laat die visite dus maar komen voor gezellige, knusse avondjes.


3. Elke kamer verdient een poef

Een poef staat niet alleen goed in de woonkamer, ook in de slaapkamer of hobbykamer komt een poef prima tot zijn recht. Als eye-catcher of als extra zitplek.


4. Een handige bijzettafel

Zet een dienblad op je poef en je hebt een leuk bijzettafeltje. Je kan hem stylen zoveel je wilt, gebruik hem enkel om een hapje en drankje op te kunnen serveren, of stal er je mooiste woonaccessoires op uit.


5. Een lekker luie voetenbank

Natuurlijk is de poef ook te gebruiken als voetenbankje. Zo kan je lekker even met je benen omhoog na een lange werkdag.


Overtuigd? Zoek dan op www.poefjuh.nl een mooi Poefjuh uit. Elke poef is handgemaakt waardoor ze allemaal uniek zijn!


Liefs Nissrine


21 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven